Ζωγραφίζουμε την δική σας εικόνα σε καμβά

Ζωγραφίζουμε την δική σας εικόνα σε καμβά

Τρόποι παραγγελίας

Τρόποι παραγγελίας

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το pod.net.gr αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, και μπορεί να γίνει με τους εξής τρόποιυς:

  • Μπορείς να πλοηγηθείς στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, να επιλέξεις ελεύθερα μέσα από το pod.net.gr τα προϊόντα της αρεσκείας σου και να τα τοποθετήσεις στο καλάθι αγορών σου.
  • Εναλλακτικά, βρες τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν από τις διάφορες θεματικές και προϊοντικές σελίδες ή μέσω του μηχανισμού αναζήτησης που προσφέρει το pod.net.gr και τροποποιώντας τα στο μέγεθος ή/και τους χρωματισμούς που εσύ επιθυμείς, κάνε την παραγγελία σου τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή στείλε στο inbox του facebook. Κατόπιν επικοινωνίας σε ενημερώνουμε άμεσα για το τελικό κόστος και τον χρόνο παράδοσης του προιόντος προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία σου.
  • Μπορείς, τέλος, μέσω της κατηγορίας προιόντων «Ζητήστε μας να ζωγραφίσουμε κάτι για σας !» της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω e-mail «info@pod.net.gr» και facebook «Paintondemand» να στείλεις την εικόνα-σχέδιο της επιλογής σου και να το παραγγείλεις στο μέγεθος και τους χρωματισμούς που εσύ επιθυμείς. Κατόπιν επικοινωνίας σε ενημερώνουμε άμεσα για το τελικό κόστος και τον χρόνο παράδοσης του προιόντος προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία σου.

Ακολουθώντας τα «βήματα» που σου υποδεικνύονται κάθε φορά θα πρέπει να προχωρήσεις στην αποστολή του αιτήματός σου για παραγγελία προς την εταιρεία μας. Σε κάθε περίπτωση κάθε φορά που αποστέλλεις ένα αίτημα προς παραγγελία στην εταιρεία μας και προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή θα πρέπει πρώτα να έχεις αποδεχτεί τους παρόντες Όρους Χρήσης, οι οποίοι διέπουν τις μεταξύ μας συναλλαγές στο σύνολο τους, επιλέγοντας την ηλεκτρονική επιλογή “Αποδοχή”. Επίσης ευθύνεσαι για την ορθότητα και την νομιμότητα των στοιχείων σου τα οποία η εταιρεία μας τα γνωρίζει μόνον κατά τη δήλωσή σου.

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου ενημερώνεσαι για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του/των προϊόντος/ντων, την τιμή, τον Φ.Π.Α. (εάν δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή), την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να τροποποιηθούν ελεύθερα από την Εταιρεία, αλλά σε κάθε περίπτωση το ποσό που θα καταβάλλεις θα αντιστοιχεί σε αυτό που αναγραφόταν στην ιστοσελίδα την ημερομηνία που πραγματοποίησες την παραγγελία.

Με την αποστολή αιτήματος παραγγελίας, αυτή είναι δεσμευτική για την Εταιρεία, εφ’ όσον λάβεις διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα ανωτέρω στοιχεία και αποτελεί «Επιβεβαίωση της Παραγγελίας».

Για την εξέλιξη-αποστολή της παραγγελίας σου μπορείς να ενημερώνεσαι εφ’όσον δημιουργήσεις λογαριασμό χρήστη στο αντίστοιχo πεδίο «Εγγραφή» που υποδεικνύονται στο pod.net.gr.

Όροι χρήσης|Login
© 2020: Paint on Demand | Designed by: George Viskadouros